Gevonkte matrijzen

Gevonkte matrijzen worden steeds groter binnen SMF Tools, omdat deze gereedschappen steeds belangrijker worden in de industrie. De complexiteit van de producten neemt daarnaast toe. Hiervoor is veel technische competentie noodzakelijk die binnen SMF Tools ruimschoots voorhanden is. Tevens heeft SMF Tools bij enkele klanten exclusiviteit van dit soort producten, die zij in samenwerking met de klant door ontwikkeld hebben.

 

De gevonkte matrijzen, oftewel de niet cilindrisch geprofileerde matrijzen, worden door SMF Tools met de nieuwste technologieën geproduceerd.Om de meest optimale oppervlakte ruwheid te verkrijgen, wordt gebruik gemaakt van een zeer uitgebreide vonkafdeling en een goed uitgeruste polijst afdeling waar stof-arm gepolijst kan worden.De gevonkte matrijzen kunnen in alle hardmetaal soorten geproduceerd worden. Ook hierin heeft SMF Tools zijn sporen reeds verdiend in de markt.

 

SMF Tools investeert het meest op dit gebied om te kunnen blijven ontwikkelen en om dit marktsegment te kunnen vergroten.